Новини

Свято весни в ЗДО « Барвінок" - це завжди казка, сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси. На вулиці ще холодно, а в стінах нашого садочка вже панує атмосфера справжньої весни. В ЗДО "Барвінок" відбулося свято весни, краси, чарівності, ніжності. Дошкільнята на святі отримали заряд весняного настрою: співали пісні, розповідали вірші, танцювали запальні, таночки, ну і ,звісно, ж, грали в цікаві та веселі ігри. Це було дуже мило, ніжно і емоційно!

 Дякуємо нашому ЗСУ за можливість проведення свята.

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.  

В нашому садочку відбулось тематичне заняття "Тарас Шевченко навіки у наших серцях ".  Діти декламували вірші, співали, танцювали, малювали малюнки до його творів, дивилися інсценізацію про нелегке життя поета! 

Наш заклад вкотре долучився до "ІІІ Міжнародного заняття доброти", яке присвячено безпритульним котикам та собачкам. Були проведені цікаві заходи для малят, де діткам розповідали про те, що зраджувати своїх чотирилапих друзів не можна, а безпритульним потрібно допомагати.  

16 лютого Україна відзначає День Єднання . Саме в єдності сьогодні - наша сила і міць !! Ми всі одна сім'я, Єдина ми родина. Мільйони різних «я». А разом – Україна!

Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо...

В нашому садочку відбулося свято "Зустріч Зими і Весни". Педагоги закладу продовжують знайомити дітей з народними звичаями нашої нації, з особливостями святкування свята Стрітення в Україні.

!
!

Ось і настало Новорічне свято в нашому садочку. Діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням. Наші вихованці отримали чудові враження та солодкі подаруночки. Велика подяка за подарунки ТОВ "Прилуцький хлібодар" та голові профспілки НГВУ Іценку Віталію Петровичу. 

Святкуємо День української хустки разом!Відроджуймо, поважаймо наші українські традиції – це генетичні скарби нашого народу!!!

 

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це свято завжди було днем радості і чудес. За традицією св.Миколай приносить чемним дітям подарунки.Саме на передодні свята у нашому садочку відбулася розвага "Лист до Святого Миколая".

    День Святого Миколая – особливе, світле, хвилююче свято, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість і надію. Вдячні нашим захисникам та захисницям, що маємо можливість провести свято для наших діток  


19 жовтня 2023року у нашому садочку відбулося свято Осені у старшій групі "Метелик"! Діти прославляли у віршиках та пісеньках щедру осінь. Всім було дуже весело і цікаво! Наші дошкільнята хочуть поділитися з вами своїми талантами і побажати, щоб кожна мить цієї прекрасної осені принесла мир й огорнула теплом кожну домівку. 

Ексурсія вихованців старшої групи Замістянського ДНЗ"Барвінок" у храмі святителя Іоасафа Белгородського 

Осінь - прекрасна і щедра пора року. Проведення свята осені стало вже доброю традицією у закладі дошкільно освіти «Барвінок» с.Замістя.

Короткі і прості статті - кращий спосіб утримати увагу відвідувачів сайту. Цікаве введення і короткий, але інформативний основний текст допоможуть завоювати увагу читачів.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати